Acupunctură la Centrul China-Shanghai

De curând am fost şi eu la prima şedinţă de acupunctură la doctorul TZU la Centrul China-Shanghai.
Se ajunge foarte rapid cu metroul, cea mai apropiată staţie fiind Obor. Se iese în sensul opus direcţiei de mers a metroului, pe parte dreaptă (Şos. Colentina), se trece strada în faţa clădirii Automobil Clubul Român şi se merge spre stânga. După câteva intrări de bloc se vede un afiş cu Centrul Medical China-Shanghai, urmează un magazin cu haine pentru femei însărcinate şi exact acolo este şi intrarea în bloc. La început nu o găseam, crezând că acolo e doar magazin.

Nu este nevoie de programare la doctorul TZU, se intră şi se aşteaptă până se eliberează o cameră ca să fie numai persoane de acelaşi sex într-o cameră.

O şedinţă costă 70 de lei şi se face cu ace noi. Nu mai există varianta la 60 de lei cu ace sterilizate, cum am citit în unele locuri. Durează 20 de minute.

Doare puţin când înţeapă, dar apoi dispare durerea. Depinde şi de locul în care înţeapă şi de afecţiune, mă gândesc. Eu am fost pentru durerile de încheieturi şi când a introdus unul dintre ace în osul de la încheietura stângă am simţit ca şi cum mi-ar fi zdrobit osul. Durerea a ţinut pe toată durata şedinţei, doar la mâna stângă. La a doua şedinţă n-am simţit nimic.

Program: luni-vineri 8:30-11:30 şi 14:00-18:00, sâmbăta 8:00-12:00

Multă sănătate vă doresc!

One thought on “Acupunctură la Centrul China-Shanghai

  1. Din pacate, doctorul Tzu nu isi merita renumele. Am facut 10 sedinte de acupunctura in valoare totala de 700 lei, si am cumparat si niste pastile chinezesti de 160 lei, si nu au avut absolut niciun efect. Cand m-am dus sa ma plang ca nu se vede niciun efect, mi-a recomandat inca 10 sedinte de acupunctura…Va dati seama, o gramada de bani, deci exclus sa imi pot permite…In cazul doctorului Tzu, a fost ca in expresia: ”La pomul laudat sa nu te duci cu sacul!”…cere o gramada de bani, insa nu rezolva problemele de sanatate…

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s